Saj sem rekla, pikantno, kajne? Dajmo rokavice dol in recimo bobu bob. Zadnja objava vas je pretresla. Kaj, pri dveh otrocih se še jebeš do orgazma?

Draga moja, to je velik del mojega notranjega miru in zdrave psihe. Kdaj ste se po onegavljenju počutile prazne? Takrat, ko niste doživele orgazma. Kdaj ste se po seksu počutile slabo? Takrat, ko niso bile zadovoljene vaše želje ali potrebe.

Zdaj pa si predstavljajte, da so otroci na počitnicah pri starih starših, hiša/stanovanje je pospravljeno, obleke oprane, skratka, vsa vaša opravila so opravljena. Partner je doma, službeni telefon izklopljen, drugega dela nima. Kaj počneta?

Ležita na kavču in gledata televizijo, malo brskata po telefonu, skratka uživata. Lenarita. Pa se spomniš. Primeš daljinec in ugasneš televizijo. Ga primeš za roko, pogledaš v oči in mu rečeš: »Dragi, hočem, da me zdajle pofukaš.«

Kako gre naprej? Mu rečeš, naj te najprej zmasira? Po notranji strani beder nežno boža? Naj se posveti tvoji riti, naj jo čvrsto pregnete? Si mu upaš pogledati v oči in reči, te lahko zajaham? Se lahko drgnem po tebi, dokler mi ne pride? Boš zdržal? Prideš do trenutka, ko je tako fino, da mu rečeš, še enkrat? Še hočem?

In najpomembnejši del je ta tukaj. Kako se počutiš ob prebiranju? Ti je neprijetno? Te je sram? Te je groza ob misli, da bi svojemu pogledala v oči in mu govorila o tem, kaj naj ti dela? Ne laži mi, tudi meni je nerodno, ko tole pišem. Ampak zakaj?

Iz istega razloga, kot mi je neprijetno, ko vidim Instagram lepotice? Facebook popolnice? Zvezde na vsakem koraku v najčudovitejših telesih in popolno stiliranih opravah? Pornozvezdnice? Ker, šele, ko bom izgledala kot ona, ko bom oblečena kot ona, ko bom imela njeno življenje, njeno kariero, potem…

Kaj bo potem?

Veš v postelji bo vse isto. Ker, pazi to, v postelji si naga. Brez mask. Brez oblačil. Brez zavor. Ti, točno takšna kot si. Tista muca, ki prede, ko je negovana. Tista tigrica, ki si vzame, kar ji pripada. In vem zakaj nas učijo biti tiho. Samo ležati in čakati, da mine.

Ker zadovoljena ženska je nevarna ženska. Ona ne potrebuje izboljšav. Ne kupuje firm, ki bi kitile njeno lepoto. Ne potrebuje dokazov o svoji samozavesti. Ne dvomi vase in v svoj šesti čut.

Aja, še tole, preden zaključim razmišljanje. Tabu teme, so vse teme, o katerih se v svoji družini niste nikoli pogovarjali na glas. Zato jih kot otrok nikdar niste uspeli ponotranjiti in o njih spregovoriti. Spolnost in čustva.

Zato bom svojo hčerko naučila dve stvari.

  1. Nič ni narobe, če ti moški plača pijačo in se pustiš razvajati.
  2. Vedno naj prvo pride tebi.

In to želim tudi vsem vam.

IMG_20191217_071222-min

Similar Posts