A si predstavljaš, da si vzameš prost večer z babami? Da si privoščiš pol jointa in dva kratka? Da si ravno prav fajhtna, ko te pride tvoj dragi iskati, da te varno domov odpelje? In mu predlagaš, da končno krstita avto? Da si ravno toliko mehka in pogumna, da se slečeš do nagega? Si predstavljaš, da sediš,voljna, razkrečena, na sopotnikovem sedežu, medtem, ko tvoj mož vozi? In si toliko sproščena, da ti to paše? Ne samo paše, ampak, da v tem uživaš? Da s svojo roko vodiš njegovo?  Da ti pride, še preden se sploh zapeljeta v gmajno? Večkrat? Ker igra dobra glasba na Rock radiu in se ti počutiš nenormalno seksi. Nenormalno potrebno. Ker te boža ljubezen. In se voziš naga, z njim, v avtu. V četrtek ob 10ih zvečer.

Ojoj, Urška, ti nisi normalna!

Aja saj vem, otroke štorklja prinese, ne? Oziroma ženske ne znamo uživati v seksu-to zmorejo samo porno igralke. Pa one, ki so vsaj 170cm visoke in vitke, lepe.

Ker normalno je, da je internet poln porničev, seksi slik, nasvetov kako do sreče in prodajalcev megle, da pa jaz upam povedat, da uživam v svoji spolnosti s svojim dragim-o to pa ne. Nespodobnica!

Čeprav je samo pisana beseda. Čeprav sem si to privoščila s svojim zakonsko in cerkveno potrjenim možem. Čeprav sva starša dveh otrok.

A ti pokažem kako globoko so nas pohabili?

Ženske, biser in cvet, Ve ste močne in čudovite. Čestitamo Vam za dan Žena! Evo ti rožico, parfum in večerjo. Da pa boš seksala iz užitka, ljubezni in sreče!? Na dan, ko ti to ne pripada!? In še o tem napisala zgodbico? In jo objavila? Javno boš vsem povedala, da se rada igraš s svojim možem? Da te zna potešiti? Da te podpira, ne glede na to, kaj želiš? Da se ti, Urška, s 169 cm in 86 kg (ja, ljudje, zdaj smo že na 86) upaš toliko ljubiti, da se počutiš seksi? Voljno? Kljub temu, da si mama? Da nisi po postavi, po predpisih? Da si v razvlečeni trenirki, ki še firme nima nikjer odtisnjene? Da nisi niti namazana, niti obrita!?

Se pravi, da sem ekonomsko gledano  porabila skromnih 25€ za zadovoljstvo? In sem srečna, potešena, izpopolnjena, nabita z življenjsko energijo, pripravljena gore premikat, spontana, pogumna, v stiku s Sabo? Se pravi mi ne morete prodati ne oblek, ne parfumov, ne depilacije, ne make up-a, ne frizerja, nada! Se pravi, da ne rabim od moža neke kupljene pozornosti za 15€, večerje za 100€, da mi dokaže ljubezen? O fak Urška, ti si pa res čudna!

Drage moje, to je moje darilo za naš dan. Dan Žena.

Prosim, dovolite si. Dovolite si biti pohotne, seksi. Naj bo elektrika v zraku okoli vas. Privoščite si fantazijo. Sprostite se pa kakorkoli že pridete do tja. Deci, dva, tri. En pirček. Po želji. Sladoled, večerjo, palačinke. Naj vas on pelje. Pustite se (za)peljati. Sprostite se. Naj pride na plan tista divja plat. Neobrzdana. Poredna. Vse kar si zaželiš. Dovoli si. Zaužij sebe v polnosti. Bodi RAZ-uzdana.

Ker, kaj pa veš, tale Corona virus pa to. Mater, lahko že jutri zboliš in umreš.

Pazi, da ne boš umrla nepotešena.

IMG_20200301_012441

Moj namen je zgolj in samo spodbutiti Ženske, predvsem Mame, da stopimo iz okvirjev pridnega in začnemo služiti same Sebi.

Ja, na sliki sem naga, samo se ne vidi, ker je ogromen plašč, kajne? Cela štorija je še tu zadaj, če želite vam jo povem =)

Similar Posts