Iskreno vprašanje vsem ženskam: ali sexate ali se ljubite?

Kakšna je razlika? Moja definicija sexa je sledeča: drgnjenje do moškega orgazma. Ljubljenje ali spolni odnos pa je rezervirani za tiste zaključke te čudovite aktivnosti, ki se končajo z dvema, tremi orgazmi na ženski strani in seveda enim na moški. Ja, takšna bi morala biti naša, ženska, klasifikacija dobrega ljubljenja. Mater je bilo fajn zadnjič, dvakrat mi je prišlo. Ja, čeprav sem noseča in je jeba totalna pri pozicijah. Si pa vzameš malo več časa za rotacijo!

Vemo, kako nastanejo otroci, razumemo in smo poučeni o tem. Seme se združi z jajčecem in nastane otrok. In potem ti, kot ženska, devet mesecev nosiš dokaz vsem na očeh, da si dovolila, da mu je prišlo vate. In nam je vseeno neprijetno o tem govoriti. Vprašanja za nosečnice, kot so: kako se počutiš, ti je kaj slabo, ali še kadiš, že brca in podobno so primerna. Malo manj primerno bi bilo, da bi kolegico vprašala: ali si čutila, ko si zanosila, si doživela orgazem, kako pa je zdaj s tvojim spolnim življenjem, a ti ni prijetno/te boli/ti manjka. Ste se kdaj vprašali zakaj je to neprimerno, čeprav ni mišljeno slabo?

In iskreno povedno, čutim, da so to prave teme za pogovor, razmišljanje ampak še v tem trenutku, ko to pišem mi je neprijetno.. Ne morem se odločit, ali je spolnost v času nosečnosti tabu tema? Ali je spolnost v vsakem obdobju človeškega življenja tabu? Zakaj se počutim, kot da izpostavljam nekaj, kar je bolje da ostane v moji glavi, če pa hkrati vem, da je to v glavah vseh nas? Če smo iz tega nastali? Če lahko zaradi tega občudujemo naše otroke, kako se razvijajo in rastejo in odraščajo?

Vsi razumemo, da sex prodaja. Na televiziji, telefonih, oglasih, trgovini, internetu; vsepovsod so v prvo vrsto postavljeni čudoviti, izpopolnjeni, dovršeni, poželjivi lepotci in lepotice. Današnji sistem temelji predvsem na dejstvu, da vsi želimo biti lepi, všečni, poželenja, zavisti vredni in zato kupujemo od A-Ž. Predvsem ženske. Ampak hkrati, pa še vedno večina nas pripadnic ženskega spola tava v temi pri svoji spolnosti, orgazmih. Sedimo na jeziku in ne povemo-naredi tako in tako, to mi paše. Zakaj? Ker se v glavi primerjaš z njo iz porno filma? Z ono iz oglasa? Tisto iz serije? Bodi raje tiho, nisi dovolj dobra? Pa saj glavno, da njemu pride? Kako, da nam ne klikne, da smo najlepše takrat ko NAM pride? Ko damo sebe na prvo mesto? Ko zahtevamo orgazem in ne odnehamo dokler ga ne dobimo? Oziroma si ga podarimo? Morda samo dovolimo?

Na spletu sem zasledila, že nekaj časa nazaj TEDX-ov posnetek The art of seduction, kjer Seema Anand razlaga bajko o nastanku Kamasutre. Pravi, da se je nekega dne zatekla naga ženska na kraljevi dvor in potožila kralju, da dokler ne bo popolnoma zadovoljena, se ne bo več oblekla. Kralj se je zavedal, da mora nekaj narediti ali pa bo v nasprotnem primeru imel kmalu cel dvor nagih, nezadovoljenih žensk. Ampak kdo bi bil takšen junak, ki bi z gotovostjo zatrdil, da zmore zadovoljiti žensko? Pošlje glas po celem kraljestvu iščoč najboljšega, najbolj pogumnega ljubimca. Končno se nekdo javi in odpelje to žensko v sobane. Naslednje jutro pride ženska na dvor oblečena in kralj si oddahne. Hkrati pa zaukaže svojim podanikom, da popolnoma izprašajo tega moškega po njegovih znanjih in jih zapišejo v knjigo. Seema pravi, da je med drugim pisalo tudi kako uloviti žival in o njegovih rokodelskih sposobnostih.

Zdaj pa vas pustim v razmišljanju, koliko žensk po vašem mnenju hodi golih po svetu?DSC_0221

Similar Posts