Z Jasmino Pepel sodelujeva že od samega začetka. Ona je zaslužna, da zagotavlja edinstven okus Mleksa. Je prava zakladnica znanja in mojstrica peke.

Z Rebecco sodelujeva že od študentskih let, zdaj pa še poslovno. Ustvarila je svojo embalažo Mleksa in kot prva v Sloveniji dodala v svojo butično spletno trgovinico za mamice in malčke tudi Mleks. Hvala še enkrat, Rebecca!

Willma A.K. je avtorica recepta Mleksa, ki ga je objavila v svoji dojilski bibliji 10-P jev za uspešno dojenje. Mama štirih otrok, porodna coachinja, porodna asistentka, svetovalka, doula,… Skratka-prebujena Ženska, ki prebuja Ženske.

Ko sem prvič videla končan oglas za skupen projekt z mamaa.si, sem imela nasmešek od ušesa do ušesa. Znanje, volja do dela, natančnost in mir, to so vse kvalitete, ki se vidijo v njunem delu. 

Sanja je bila z menoj in Mleksi, ko še sploh nisem imela embalaže! Njena strast je fotografija, njena ljubezen smo ljudje. Izredno naravne, sproščene in edinstvene spomine ustvarja Sanja zato, ker je tudi sama takšna.

Boris stoji za Mleks žensko. Izredno mi je všeč njegov pristop k delu. Z nasveti mi je osmislil karikaturo, jo umestil in z veseljem jo uporabljam še danes. Uspelo mu je, da izgleda kot jaz, čeprav se ne poznava! Mojster, vam rečem!

Tu pa delujejo ene prvih promotork Mleksa. To je prva spletna šola za starše, ki ponuja izjemno podporo v vseh obdobjih starševstva. Ekipo sestavljajo srčne ženske, ki imajo znanje, izkušnje in modrost.

AKI je slovensko podjetje, ki izdeluje kartonasto Mleks embalažo. Tudi z njimi sodelujem že od vsega začetka. Všeč mi je to, da so blizu mene, da so trajnostno osveščeni in to, da so družinsko podjetje.