Z Jasmino Pepel sodelujeva ┼że od samega za─Źetka. Ona je zaslu┼żna, da┬ázagotavlja edinstven okus Mleksa. Je prava zakladnica znanja in mojstrica peke.

Z Rebecco sodelujeva ┼że od ┼ítudentskih let, zdaj pa ┼íe poslovno. Ustvarila je svojo embala┼żo Mleksa in kot prva v Sloveniji dodala v svojo buti─Źno spletno trgovinico za mamice in mal─Źke tudi Mleks. Hvala ┼íe enkrat, Rebecca!

Willma A.K. je avtorica recepta Mleksa, ki ga je objavila v svoji dojilski bibliji 10-P jev za uspe┼íno dojenje. Mama ┼ítirih otrok, porodna coachinja, porodna asistentka, svetovalka, doula,… Skratka-prebujena ┼Żenska, ki prebuja ┼Żenske.

Ko sem prvi─Ź videla kon─Źan oglas za skupen projekt z mamaa.si, sem imela nasme┼íek od u┼íesa do u┼íesa. Znanje, volja do dela, natan─Źnost in mir, to so vse kvalitete, ki se vidijo v njunem delu.┬á

Sanja je bila z menoj in Mleksi, ko ┼íe sploh nisem imela embala┼że! Njena strast je fotografija, njena ljubezen smo ljudje. Izredno┬ánaravne, spro┼í─Źene in edinstvene spomine ustvarja Sanja┬ázato, ker je tudi sama tak┼ína.

Boris stoji za Mleks ┼żensko. Izredno mi je v┼íe─Ź njegov pristop k delu. Z nasveti mi je osmislil karikaturo, jo umestil in z veseljem jo uporabljam ┼íe danes. Uspelo mu je, da izgleda kot jaz, ─Źeprav se ne poznava! Mojster, vam re─Źem!

Tu pa delujejo┬áene prvih promotork Mleksa. To je prva spletna ┼íola za star┼íe, ki ponuja izjemno podporo v vseh obdobjih star┼íevstva. Ekipo sestavljajo sr─Źne ┼żenske, ki imajo znanje, izku┼ínje in modrost.

AKI je slovensko podjetje, ki izdeluje kartonasto Mleks embala┼żo. Tudi z njimi sodelujem ┼że od vsega za─Źetka. V┼íe─Ź mi je to, da so blizu mene, da so trajnostno osve┼í─Źeni in to, da so dru┼żinsko podjetje.